88 Market

Östra delen av Drottninggatan i Göteborg håller på att bli ett riktigt trevligt lunchområde. Tidigare var det mest en bakgata. 88 Market är ett av de senaste tillskotten och deras specialitet är Poké Bowls. På menyn finns tre olika bowls för 95 kronor styck. Lemon Bird med kyckling, Hongkong Pork med marinerad fläskkött och vietnamesisk Bim Bim Bap-bowl som är något starkare än de övriga. I priset ingår vatten att dricka. Om du inte är sugen på bowls så finns steam buns och grillad smörgås, Bahn Mi. Jag valde Hongkong Pork och maten ser god ut när den serveras men det är inte mycket grönsaker i skålen. Portionen är väl tilltagen. Smaken är god men mild och rätten bli lite intetsägande. På det hela är det en ok lunch men inget att hurra för.

  • Mat
  • Miljö
  • Måltidsupplevelse
3.3