Wrapped Burrito Bar – Drottningg.

På riktigt hungriga dagar är ett besök hos Wrapped Burrito Bar alltid en bra idé. Stället på Drottninggatan är inte mycket mer än ett hål i väggen men de har några barnstolar i fönstret för regniga dagar och några pinnstolar utanför för soliga. Dagar som denna tar man med fördel med sig maten till kanalen precis i närheten. Det finns några fasta val på menyn men du kan också komponera själv. Du kan välja burrito eller sallad. Guacamole kostar extra men chips ingår. Jag köpte en Carnitas med långkokt fläskkött, svarta bönor, limeris och salsa. Lite krossade chips på toppen ger lite extra krunch och smak. Burriton är väl tilltagen och smakar gott. Om man inte äter den direkt kan den bli lite mjuk så en längre promenad än till kanalen rekommenderas inte.

Betyg
  • Mat
  • Miljö
  • Måltidsupplevelse
3
Sending
User Review
0 (0 votes)